2024. június 2.

Itt a nyár, indul a kertiparty-szezon!

Közeleg a vakáció, megnyitottak a teraszok és otthon, a kertben is lassan előkerülnek a grillsütők, készülhetnek a zamatos barbeque ételek. Ha nincs is olyan profi smokerünk, mint Horváth Zsolt - alias kicsiZso - grillfanatikus séfnek, mégis kihozhatjuk a maximumot a grillfogásokból, ha jó minőségű bükkfaszénen sütjük a finomságokat.

Tovább
2024 05 28 vitez kurtos faszen 106
Faszenen suted
Pumpedli grillezes
Kalacselol csajok
2024 05 28 vitez kurtos faszen 128
Kicsi Z So barbeque
Krumpli faszen
2024. május 15.

Nemsokára kezdődik a nyári fesztivál szezon! Mutatjuk hol leszünk!

Győr, Veszprém, Tapolca, Budapest - a négy kedvenc városunk - na és a Balaton - ahová évek óta visszatérünk a legjobb rendezvényekre. A Vitéz Kürtős málnás és az újdonságnak számító pisztáciás kürtőskalács idén sem fog hiányozni a nyári fesztivál szezonból!
Tovább
2024. február 26.

Évindító események a tihanyi Vitéz Kürtősnél

Bedurrantjuk az évet március idusán, azaz az ünnepi hosszú hétvégén kezdünk, majd nyitunk a húsvéti négy napos ünnepen is, áprilisban tréfát űzünk a tavasszal, majd a munka ünnepe környékén is dolgozunk egy kicsit! Ezek a tavaszi terveink!
Tovább
2024. február 26.

Tavaszi tematikus hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában

Tavaszi esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második hétvége általában az ünnephez kötődik, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét sze
Tovább
2023. október 6.

DESIGN MANAGEMENT KÜLÖNDÍJ nyertesei vagyunk

A 20. Budapest Design Week Hagyományosan a Magyar Formatervezési Díjak és a Design Management Díj átadásával vette kezdetét, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy a Vitéz Kürtős is a díjazottak között volt!
Tovább
2023. június 18.

A Vitéz Kürtős útja Székelyföldtől a nagyvilágig

20 éve egy kis erdélyi faluból indult útjára a Vitéz Kürtős. 20 éves születésnapunk alkalmából szerveztünk egy tanulmányi utat újságíróknak, akik arra keresték a választ, hogy vajon milyen legenda lengi körül a kürtőskalács eredetét, mi a tökéletes "botratekert" titka, hogy szüle
Tovább
2023. február 7.

Képzések a Vitéz Kürtős házatáján

Törekedj a folyamatos tanulásra és fejlődésre! Ez a Vitéz Kürtős 5. értéke, ami szerint élünk, dolgozunk. 2021-2022-ben több képzésen is részt vettünk, ami segített abban, hogy munkánkat jobban végezzünk. Több ezekből európai uniós támogatásból valósult meg!
Tovább