Sekler Cake franchise rendszer

Lisztből és cukorból gyúrt brand (vállalkozás)

Miért Sekler Cake?

A franchise rendszerünk nevének kiválasztásában nagy szerepet játszott, hogy cégünk törekvéseire is utaljon. Cégünk egyik küldetése, hogy megismertesse a világgal a kürtőskalácsot, és annak hagyományos elkészítésének a módját. Enne a kulturmissziónak része az is, hogy Erdély örökségét éltessük. A kürtőskalács szót a világban sok módon lefordították már, de ezek egyike se utal az eredetére, ami sok esetben sikerének egyik titka. A Vitéz Kürtős angol nyelvű anyagaiban fokozatosan lecseréljük az elterjedt, chimney cake elnevezést a sekler cake fordításra. A Sekler Cake elnevezést csak a faszénparázson sült kürtőskalácshoz használható.

Kézenfekvő volt ezek után, hogy a franchise rendszert is ezen a néven vezessük be. Lévén, hogy a rendszerrel reményeink szerint olyan helyekre is eljut majd a kürtőskalács, ahol még nem is- merik, fontosnak éreztük a logóban is utalni arra, hogy mi ez a termék (megjelenik a forma, azt, hogy ez egy édesség), jelölni a földrajzi hovatartozás többek által ismert néven (Transylvania). A logó grafikai minőségét tovább emeli a székely róvásírással megjelenő magyar megnevezés, a kürtőskalács.

Sekler Cake alapcsomag

Kürtőskalácssütő vállakozás elindításához elengedhetetlen szüksége van egy sütőgépre, illetve annak praktikus kiegészítőjére, a koppantóra.

A Sekler Cake Professional sütőgép ötvözi magában a Vitéz Kürtős többéves kürtőskalácssütő tapasztalatát és a modern designt. A nagyméretű kerekek nem csak a megjelenésben játszanak szerepet, hanem általuk könnyen mozgatható a sütő, illetve könnyebbé teszik felpakolását utánfutóra, furgonba, de még egy kisteherautó platójára is.
A Sekler Cake Professional sütő állítható magasságú tűztere felett 8 kalács sül- het egyszerre. A sütőfákat 12 V-os motor hajtja, a motor és a trafó egy egységet képez, amely meghibásodás esetén a sütő előlapjának levétele után egyszerűen és gyorsan cserélhető.
A sütő vázszerkezetét úgy alakítottuk ki, hogy arra az igényeknek megfelelően olyan további kiegészítők is felhelyezhetők, mint például tető vagy hőálló üvegezés.
A Sekler Cake Professional sütőhöz 10 sütőfa tartozik, a szén kezelését pedig a piszkavas és a szeneslapát teszi könnyűvé.
A kürtőskalácssütő fontos kiegészítője a fából készült koppantó, amelyre a megsült és ízesített kürtőskaláccsal együtt bele lehet szúrni a sütőfát arra a pár percre, amíg a kalács levehető a fáról.

Kérjen bővebb tájékoztatást az alábbi űrlap segítségével.
Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Név / Cégnév:

Telefonszám:

E-mail cím:

Mikor szeretné indítani a kürtőskalács sütő vállalkozást?:

Hol szeretné folytatni a kürtőskalács sütő vállalkozást?:

Megjegyzés:


Array ( )